Начало » Условия за ползване

Условия за ползване

Tърговските условия регламентират работата ни по отношение на продажбата на сватбени и официални рокли и аксесоари към потребителите, както и нашите взаимни права и задължения. 
С достъпа си до този Сайт и информацията в него Вие приемате, че сте запознати и съгласни с условията по-долу. Клиентът е длъжен, когато не е съгласен с настоящите условия или с което и да е условие упоменато в разделите / страниците / на Сайта, да преустанови ползването на този Сайт незабавно. При ползването на този Сайт, Клиентът се задължава да спазва настоящите общи условия, както и всички други условия установени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са изрично упоменати в настоящите условия. Търговецът не носи отговорност, ако Клиентът не е прочел и не се е запознал с настоящите общи условия. Булчински бутик „Si selection inspire” има правото да прави всякакви промени в данните и условията без предварително уведомление.

Авторско право 
Цялото съдържание на този сайт е предмет на авторско право на Булчински бутик „Si selection inspire” с всички запазени права и законни последици. Булчински бутик „Si selection inspire” е оторизиран да публикува и рекламира фотокадрите предоставени му от неговите партньори. Търговецът е оторизиран дилър на всички марки, които предлага, като всички те са с гарантиран произход и качество. Вие може да зареждате отделни страници и/или раздели при условие, че не нарушавате изискванията и допустимото от ЗАПСП. Вие не можете да възпроизвеждате (цялостно или на части), да предавате (по електронен или друг начин), да модифицирате, да свързвате или използвате за каквато и да е публична или търговска цел този сайт без предварително изрично разрешение на Булчински бутик „Si selection inspire”.
 
Точност и истинност на информацията
Този сайт и неговото съдържание се публикува за Ваше удобство. Булчински бутик „Si selection inspire” не гарантира, че достъпът до уеб страницата е непрекъсваем. Булчински бутик „Si selection inspire” си запазва правото да редактира страниците си и да прекратява достъпа до тях по всяко време. Булчински бутик „Si selection inspire”  не може да гарантира неизчерпаемост на предлаганите рокли и аксесоари. В Сайта на Булчински бутик „Si selection inspire” всеки наличен артикул е с надпис "В наличност: Да" и в действителност може да бъде видян в бутика. Изчерпаните артикули са с надпис "В наличност: Не". 

Запазване, промяна и анулиране на час

Всеки клиент по свое желание може да запази час за посещение в бутика, като се счита, че същият се е запознал и се е съгласил с цялата информация в Сайта. Клиента доброволно предоставя две имена и телефон за връзка при запазване на час на телефон +359877715719. Клиента доброволно предоставя две имена, имейл и телефон при запазване на час за проба през специалната платформа на Сайта, като същите данни са необходими и при платформата за запитвания. Запазен час може да бъде променян и/или отменян до 24 часа преди посещението. При неизпълнение за своевременно уведомяване за промяна и/или отмяна на час от страна на клиента, то същият губи възможността за последващо запазване на час! 

Контакт с нас
Ако имате някакви въпроси или коментари относно сайта на Булчински бутик „Si selection inspire” и работата с него, моля, изпращайте своите писма на e-mail: info@si-selectioninspire.com

СВАТБЕНА РОКЛЯ
СВАТБЕНИ РОКЛИ
СВАТБЕНИ РОКЛИ СОФИЯ
БУТИК ЗА СВАТБЕНИ РОКЛИ
БУЛЧИНСКА РОКЛЯ
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ СОФИЯ
БУТИК ЗА БУЛЧИНСКИ РОКЛИ
НАМАЛЕНИЕ НА РОКЛИ
БАЛ
БАЛНИ РОКЛИ
АБИТУРИЕНТСКИ РОКЛИ
PROM COLLECTION
DRESS DREEM
КОЛЕКЦИИ
РОКЛИ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ
РОКЛЯ ЗА СВАТБА 
СВАТБЕНИ БИЖУТА
СВАТБЕНИ ОБЕЦИ
СВАТБЕНИ ОБЕЦИ НАМАЛЕНИЕ
СВАТБЕНИ АКСЕСОАРИ
ИТАЛИАНСКИ ВОАЛИ
ВОАЛ
СВАТБЕН ВОАЛ
БУЛЧИНСКИ ВОАЛ
БИЖУТА С ПЕРЛИ
СВАТБЕНИ АКСЕСОАРИ ЗА КОСА
ЛУКСОЗНИ СВАТБЕНИ ОБУВКИ