Общи условия

Tърговските условия регламентират работата ни по отношение на продажбата на сватбени и официални рокли и аксесоари към потребителите, както и нашите взаимни права и задължения. 
С достъпа си до този Сайт https://si-selectioninspire.com и информацията в него Вие приемате, че сте запознати и съгласни с условията по-долу. Клиентът е длъжен, когато не е съгласен с настоящите условия или с което и да е условие упоменато в разделите / страниците / на Сайта, да преустанови ползването на този Сайт незабавно. При ползването на този Сайт, Клиентът се задължава да спазва настоящите общи условия, както и всички други условия установени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са изрично упоменати в настоящите условия. Търговецът не носи отговорност, ако Клиентът не е прочел и не се е запознал с настоящите общи условия. Bridal couture „Si selection inspire” има правото да прави всякакви промени в данните и условията без предварително уведомление.

Авторско право 
Цялото съдържание на този сайт е предмет на авторско право на Bridal couture „Si selection inspire” с всички запазени права и законни последици. Bridal couture „Si selection inspire” е оторизиран да публикува и рекламира фотокадрите предоставени му от неговите партньори. Търговецът е оторизиран дилър на всички марки, които предлага, като всички те са с гарантиран произход и качество. Вие може да зареждате отделни страници и/или раздели при условие, че не нарушавате изискванията и допустимото от ЗАПСП. Вие не можете да възпроизвеждате (цялостно или на части), да предавате (по електронен или друг начин), да модифицирате, да свързвате или използвате за каквато и да е публична или търговска цел този Сайт без предварително изрично разрешение на Bridal couture „Si selection inspire”.
 
Точност и истинност на информацията
Този сайт и неговото съдържание се публикува за Ваше удобство. Bridal couture „Si selection inspire” не гарантира, че достъпът до уеб страницата е непрекъсваем. Bridal couture „Si selection inspire” си запазва правото да редактира страниците си и да прекратява достъпа до тях по всяко време. Bridal couture „Si selection inspire”  не може да гарантира неизчерпаемост на предлаганите рокли и аксесоари. В Сайта, всеки наличен артикул е с надпис "В наличност: Да". Изчерпаните артикули са с надпис "В наличност: Не". Всяка колекция съдържа кратко текстово описание, Таблица с размери и задължителен надпис: "Информация за срок на промоция, такси и правила за посещения в нашите бутици е публикувана в главно меню, раздел Новини." 

Запазване, промяна и анулиране на час

Всеки клиент по свое желание може да запази час за посещение в някой от бутиците ни, като се счита, че същият се е запознал и се е съгласил с цялата информация в Сайта. Клиента доброволно предоставя две имена и телефон за връзка при запазване на час на телефон +359877715719. Запазването на час се осъществява единствено на телефон +359877715719, като Клиента цитира модел и съответно своя размер, който  предварително сверява в Таблица с размери към всяка колекция. Клиента доброволно предоставя две имена, имейл и телефон, ако реши да използва специалната платформа на Сайта при запитвания. Запазен час може да бъде променян и/или отменян до 24 часа преди неговото настъпване. При неизпълнение за своевременно уведомяване за промяна и/или отмяна на час от страна на Клиента, то същият губи възможността за последващо запазване на час! При закъснение без уведомление от страна на Клиента, запазеният час бива анулиран след 5-та минута и не подлежи на последващо презаписване!

Контакт с нас
Ако имате някакви въпроси или коментари относно сайта на Bridal couture „Si selection inspire” и работата с него, моля, изпращайте своите писма на e-mail: info@si-selectioninspire.com

СВАТБЕНА РОКЛЯ
СВАТБЕНИ РОКЛИ
СВАТБЕНИ РОКЛИ СОФИЯ
БУТИК ЗА СВАТБЕНИ РОКЛИ
БУЛЧИНСКА РОКЛЯ
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ
БУЛЧИНСКИ РОКЛИ СОФИЯ
БУТИК ЗА БУЛЧИНСКИ РОКЛИ
НАМАЛЕНИЕ НА РОКЛИ
БАЛ
БАЛНИ РОКЛИ
АБИТУРИЕНТСКИ РОКЛИ
PROM COLLECTION
DRESS DREEM
КОЛЕКЦИИ
РОКЛИ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ
РОКЛЯ ЗА СВАТБА 
СВАТБЕНИ БИЖУТА
СВАТБЕНИ ОБЕЦИ
СВАТБЕНИ ОБЕЦИ НАМАЛЕНИЕ
СВАТБЕНИ АКСЕСОАРИ
ИТАЛИАНСКИ ВОАЛИ
ВОАЛ
СВАТБЕН ВОАЛ
БУЛЧИНСКИ ВОАЛ
БИЖУТА С ПЕРЛИ
СВАТБЕНИ АКСЕСОАРИ ЗА КОСА
ЛУКСОЗНИ СВАТБЕНИ ОБУВКИ