👗Bridal couture "Si selection inspire"®  dress made for you"👗

 

👗  Намаление на налични сватбени /булчински/ и официални /абитуриентски/рокли; 
👗  Ексклузивни цени на определени колекции булчински рокли до тяхното изчерпване.
* Срок на промоцията: от 15.06 до 30.06.2022 год. Промоционалните цени за налични рокли, важат при еднократно плащане. Специални оферти за поръчки при 100% заплащане. Отстъпките не се комбинират. Разсрочено плащане е възможно със специална кред. карта. При нас може да платите в брой, както и чрез POS терминал (важи само за бутика в гр. София).
 

ВАЖНО (за бутика в гр. София): Нашите рокли не са мостри, поради което имаме такса за проба. Всички налични рокли са в ново състояние! Таксите отпадат (приспадат се) при покупка на рокля! Клиента следва да запази касовия бон, ако закупи роклята в различен ден от пробата. Таксата е различна в зависимост от продажната цена на дадена рокля:

- до 1000 лв. - 30 лв./бр.

- от 1001 лв. до 2000 лв. - 50 лв./бр.

- от 2001 лв. до 3000 лв. - 80 лв./бр.

 - от 3001 лв. до 4000 лв. - 100 лв./бр. *

- над 4001 лв. - 200 лв./бр. *

* ЗАБЕЛЕЖКА: ТАКСИТЕ ОТ 100 ЛВ. И ОТ 200 ЛВ. НЕ СЕ ПРИСПАДАТ, АКО КЛИЕНТА ЗАКУПИ РОКЛЯ С ПО-НИСКА ПРОДАЖНА ЦЕНА ОТ 3001 ЛВ.

👗👗👗

 


Правила за провеждане на консултации и проби в бутика на ул. Страцин 2, гр. София:

1. Задължително си запазете час за посещение, като не забравяте да си направите списък на харесваните сватбени рокли. Желателно е да сте без грим.
2. Допускаме до двама придружителя! 
3. Часът за проба е с продължителност до 60 минути. Всяка консултация (без проба на рокля) е до 15 минути. 
4. При влизане в търговският обект, следва да използвате предоставените Ви калцуни.
5. Задължителна дезинфекция на ръцете.


Правила за провеждане на БЕЗПЛАТНИ проби в бутика на ул. Ал. Константинов 16, гр. Свищов:

1. Задължително си запазете час за посещение на тел. 0877 715 719!
2. Допускаме до двама придружителя! 
3. Часът за проба е с продължителност до 60 минути. За да пробвате рокля е необходимо да сте без грим! Пробите са БЕЗПЛАТНИ. Сватбените рокли, които предлагаме в гр. Свищов не са публикувани на https://si-selectioninspire.com и могат да бъдат разгледани единствено на място. Булчинските рокли се предлагат в различни силуети и в размери от 34EU до 44EU. Плащанията се извършват само в брой. Роклите могат да се закупят директно, а в цената им не е калкулирана корекция. Ценови диапазон от 344 лв. до 1200 лв.
4. Задължително използвайте предоставените Ви калцуни.
5. Задължителна дезинфекция на ръцете.


 

P.S.  Ще се радваме, ако ни последвате в INSTAGRAM /  @si.selection.inspire /, откъдето може да научавате първи за нашите атрактивни предложения, както и да участвате за спечелване на промокод или награда! Само в IG Story може да се насладите на чудесните кадри от сватбите на нашите красиви булки smiley