Bridal couture "Si selection inspire"®  dress made for you

heartheartheart

       Bridal couture “Si selection inspire” е малка верига от бутици с вдъхновяваща селекция от булчински и официални рокли, подбрана с много любов! При нас ще откриете голямо разнообразие от рокли в различен стил и силуети със зашеметяващ дизайн. Стремим се да поддържаме в наличност голям брой модели, повечето, от които в поредица от размери, за да можем максимално да удовлетворим Вашето "търсене"...  в комбинация и с отлична цена. Всяка една рокля е ръчна изработка - дело на доказали се брандове с находчиви дизайнери, които са я превърнали в истинско бижу. Качеството на материите и прецизната изработка на роклите от луксозната и Висша мода винаги ще са на мода! За това свидетелстват и многобройните публикации на световно признатото списание VOGUE, в което ще откриете статии за нашите партньори и техните рокли "шедьоври", до които може да се докоснете в нашите бутици.

       Нашите обекти се намират в гр. София. Бутиците работят само с предварително записан час.

       Бутика на ул. "Страцин" 2 се намира в един от най-елитните райони, заобиколен едновременно от тишината на парка и шума на градския живот. Бутика може да се похвали с луксозна обстановка и приятелско отношение, защото ако живота се измерва в моменти, то този с избора на рокля ще е един от най-вълнуващите! 

         Другият ни бутик е разположен на бул. "Доктор Георги Михов Димитров" 97. Той е създаден като продължение на упорит дългогодишен труд, с който винаги сме се отличавали. Вярваме, че не е достатъчно да имаме само красиви дизайнерски рокли, а е необходимо да предложим най-доброто във всяка от стъпките до перфектната визия на нашите клиенти.

  Нашите рокли са в ново състояние и не са мостри, а Вие може да закупите роклята си веднага, без да е необходимо да правите поръчка! Вашата мечтана рокля, Ви очаква...  защото ние предлагаме най-доброто на най-добрата цена!

 

 

                                 

         

 heartheartheart  Вълшебната приказка на гласовитите  Джулия и Кристиан Кирилови!  heartheartheart

 

Кадри: www.planeta.tv  &  Facebook  &  Instagram